Igår körde jag mitt första träningspass. Jag mjuk startade med lite ashtanga yoga (första solhälsningen) och idag har jag världens träningsvärk i benen. Jag har varit sugen på att träna jätte länge men man ska ta det lite lungt efter en förlossning, dock kändes det otroligt bra och min kropp sa inte ifrån så jag ska fortsätta att köra yoga varannan dag hade jag tänkte mig.
 
Min kropp har verkligen återhämtat sig bra efter graviditeten men magmusklerna har försvunnit och kroppen är inte lika "fit" längre. Dock känner jag verkligen ingen press på att få tillbaka min gamla kropp för den var för smal tycker jag. Jag vill gärna ha lite kurvor på de rätta ställena. Dock vill jag att mina fingrar och fötter ska återgå till det normala så att jag kan få på mig min förlovningsring och mina skor.
 
 
// Janice
Träning,
Det var som vi misstänkte. Nico har vuxit rejält och ligger högt ovanför sin vikt kurva och det är inte så konstigt som han äter. När han föddes för 2,5 vecka sedan vägde han 3,7 kg och låg redan då över medelvärdet och nu har han gått upp till 4,4 kg.
 
Min underbara och fina lill (stora) kille. Du förgyller verkligen våra dagar!!
 
 
// Janice
Bebis, Familj, Mamma,
Idag var vi ute en sväng med barnvagnen i centrum, vi behövde handla en del och så är det otroligt skönt att komma ut en sväng, både för föräldrar och bebis. På vägen hem passade vi på att hämta ut ett paket som min fina vän Kathy och hennes man skickat till oss, eller snarare till N.
 
 
Nico fick en jätte mysig pyamas/sparkdräkt, ett par skor och massa bibs. De är lite för stora än så länge men som han äter lär det ju inte dröja länge innan han kan använda dom. Imorgon ska vi till bvc så vi får se hur mycket han har vuxit och gått upp i vikt. Tack snälla ni för dom fina presenterna.
 
 
// Janice
Bebis,