Idag kl:20:30 är det Sveriges tur att släcka ner ljuset under 1 timma för en ljusare framtid. Det är dags för våra politiker att vakna upp och agera. Gör som jag och miljoner andra människor, var med och anmäl er på wwf.Det här är för vår framtid...


// Janne
Det blev en sen middag igår men så gott! Vi bokade bord på Ljunggrens på söder, en trendig restaurang som serverar den godaste sushin. Vi beställde in den största tallriken och delade på massa konstigheter, jag fungerar psykologiskt så jag ville inte veta vad det var jag åt men gott var det. Glömde kameran hemma men det borde ha förevigats, men den såg ut såhär ungefär..Kocken väljer vad han vill servera så ingen tallrik är den andra lik. Det är packat med folk och i bakgrunden spelar de house så det är ingen mysstämning direkt, men blir man sugen på att gå vidare kan man bara gå till rummet brevid där de har ett uteställe. Igår var de mycket folk trots att det var svinkallt ute, jag envisades med att ta på mig mina älsklings pumps, men vill man vara fin får man lida pin! På vägen hem kliver det på ett band och börjar spela svensk reggae så att hela tunnelbanan svänger, blev på sjukt bra humör och somnade med ett leende på läpparna!


// Janne
Jag har blivit någorlunda frisk, har till och med varit på jobbet 2 dagar denna vecka. Hostar en del fortfarande men överlag känner jag mig frisk igen. Imorse var jag hos läkaren, visade sig att jag egentligen hade tid igår men de var snälla och hade överseende med det! Jag tror att det är efter att D skällde ut dom för ett tag sen, nu är de alltid trevliga och ser till att "lösa" allt!! Haha, kanske är så man ska göra för att få sin vilja igenom?Idag tänkte vi gå ut och käka på restaurang och sen kanske gå vidare till något ställe. Dock har jag varit alkoholfri ett bra tag nu och eftersom jag behöver samla krafter inför nästa vecka så får jag nog avstå från drinkarna!


// Janne