Idag har jag och D varit på äventyr och sedan runt hela stan känns det som. Först åkte vi ut till Ekerö där vi besökte en gårdsbutik där de säljer ekologisk och närodlade produkter. På den här gården hade de massvis med grönsaker men på grund av regnet så hade de inte hunnit skörda så mycket idag. Vi köpte iallafall med oss bönor, chili och rödlök. Det här är alldeles nytt för oss men det känns bra att kunna göra något för miljön samtidigt som vi får i oss bra råvaror. Efter shoppingen så åkte vi in till stan och åt på rice, det var verkligen jätte gott men varje gång vi äter ute så strejkar magen efteråt. Det händer aldrig när vi äter hemma, så jag undrar verkligen vad det är man egentligen får på restaurangerna?
 
 
Efter lunchen träffade vi upp Damir och hans tjej för en fika vilket resulterade i en promenad efteråt. Just nu håller vi på att förbereda lite mat inför veckan och sen är det dags för Jon Blund att komma på besök. Nästa vecka är det äntligen dags att ta tag i mitt dubbla medborgarskap.
 
 
// Janne
Det är så skönt att vara hemma, har känt mig rätt krasslig hela veckan så jag tänkte mysa ner mig tillsammans med min favvo serie - SATC! Min garderob ligger fortfarande på golvet och jag funderar på vad jag ska göra med alla kläder, det är inte lite saker och jag har ingen ork att städa idag. För övrigt har jag haft en bra vecka och nu kan jag äntligen berätta att vi ska flytta till större. Vi fick beskedet i början av sommaren men på grund av semestern så har vi inte kunnat skriva något kontrakt förrens nu. Jag är så glad!!
 
 
Det har ju regnat hela vecka så jag köpte mig ett par gummistövlar från vår barnavdelning! Som hittat..
 
 
// Janne
God morgon Brusi, hoppas att du får en fin dag..
 
 
Jag och D vaknade imorse av något konstigt ljud, det var hela min garderob som hade rasat! (Kanske dags att rensa)
 
 
// Janne