Idag gjorde vi ett besök till Vinön, största ön i Hjälmaren. Förutom att de var bluesfestival så var det en fantastisk utflykt. Eftersom att ön inte är så stor så lämnade vi kvar bilen på fastlandet, tog gratisfärjan över och promenerade längs huvudvägen. 


Det var 2,5 km till andra sidan ön där stranden låg och på vägen passerade man både ett värdshus, café, loppisar, hushåll som sålde närproducerade produkter som t.ex. nykokta kräftor fr Hjälmaren och mycket mer. Även landskapets var mycket vacket att titta på. Vi var helt slut när vi kom hem men är mycket nöjda med utflykten.


//Janice

Jag har inte hunnit njuta eller gjort speciellt mycket denna sommar. Jag har varit sjuk, haft en långvarig förkylning och blivit drabbad av både allergi och svår astma under de senaste 4 v. 
För några dagar sedan besökte jag apoteket och hämtade ut medicin så nu äntligen har jag blivit så pass bra att jag kan njuta av vår fantastiska sommar. Vi har under de senaste dagarna besökt olika badplatser nära torpet samt hunnit med ett besök till Kolmården. 

Hur har er sommar sett ut hittills?


// Janice