Vi hade verkligen "tur" med vädret, solen sken så det var otroligt varmt (nästan för varmt) och vi hade turen att kunna ta våra bröllopsbilder med en vacker solnedgång i bakgrunden. Själva bröllops ceremonin började klockan 16.30 för att vi skulle ha gott om tid till att ta massa bilder efteråt. Vi hade ju knappt sovit natten innan på grund av att D blev magsjuk men jag kände mig "speedad", nästan hög av alla känslor som man bar inombords och kände inte alls av tröttheten (den kom senare). När jag väl stod bakom skynket (på första bilden) och musiken sattes på så började jag självklart gråta (typiskt jag) och jag blev tvungen att säga till om att vänta med att gå ut för att möta D och allas blickar. Jag tog 2 djupa andetag och försökte samla mig och klev sedan ut och mötte min pappa men man ser på andra bilden hur mina ögon vattnas och jag har nära till tårar under hela vägen fram till D som står och väntar på mig. Vi hade inte hunnit gå igenom hur ceremonin skulle gå till så det blev lite förvirring vid överlämnandet men sen viskar och skrattar vi till varandra medans vigselförrättaren börjar prata. Resten kommer jag knappt ihåg förutom delen när vi ska svara ja, D säger yes och jag säger i do. Det skrattade vi åt efteråt och skämtade om att jag sett för många bröllopsfilmer. Det har väl alla tjejer gjort?! Hur som helst så var det en dröm som gått i uppfyllelse.
 
 
// Janice
Asien, Boracay, Bröllop, Filippinerna, Resor,
Ännu en vecka har gått och nästa vecka är det dags för oss att röra oss vidare efter att ha varit här i Clark/Angeles i snart 1 månad. Vi har bokat 2 nätter i Manila men det vi inte visste är att allt är stängt under påsken, till och med de stora shopping centrumen (fick vi veta idag, typiskt). Sån otur med tanke på att vi ville spendera dagarna i mall of asia som är 3:e största mall i Asien (eller om det var världen?). Vad gör vi på ett hotell i 2 dagar? och i Manila som töms på både trafik och människor. Vi ska dock resa vidare till Boracay i helgen så det känns ju bättre men pengarna vi har betalat får vi tyvärr inte tillbaka och jag tror inte vi kan flytta hotellnätterna till något annat datum heller. Någon som har bokat hotell via agoda och stött på liknande problem?
 
 
// Janice
 
Asien, Filippinerna, Manila, Resor, hotell,
 
 
Jag tänkte att det skulle vara kul att skriva lite om bröllopet nu när jag faktiskt har tid. Jag kommer att dela upp bröllopet i olika inlägg eftersom det finns så mycket bilder att visa. Här ser ni Denis och hans bestmen - Alexis och Hashim. De hade haft svensexa dagen innan bröllopet och då hade de fått för sig att alla skulle äta varsin balut (ägg där man låtit fostret utvecklas i x antal dagar) men A och H vägrade så D åt upp alla 3. De han inte visste är att man kan börja må dåligt om man äter för många. Samma kväll börjar D må jätte dåligt och resten av natten ligger han och spyr. Vi var tvungna att tillkalla läkare som fick sätta in dropp och massa mediciner och vi trodde faktiskt att vi skulle vara tvungna att ställa in bröllopet. Men som ni ser så ser han rätt pigg ut på bilderna (tur är väl det)!!
 
 
// Janice
Asien, Boracay, Bröllop, Filippinerna, Kärlek,