Tänkte dela med mig av lite bilder från vår semester..
 
 
Det här ett litet urval från vår vistelse i Rhodos. Vi bodde på ett hotell uppe i bergen med utsikt över havet utanför Rhodos Stad. Vi passade på att hyra bil under en vecka för att upptäcka ön och kunna ta oss överallt. Vilka fantastiska platser vi hittade! Vi åt fantastiska middagar i gamla stan och strosade runt i flera timmar. För att inte tala om det underbara havet och miljoner olika beacher, min personliga favorit är Oasis beach med både strand och klippbad. Den ända nackdelen är att det är dyrt, i nivå med de svenska priserna och ibland dyrare!
 
 
// Janice
 
Jag har njutit av min graviditet och semester under de senaste 4 veckorna. Denna sommar har vi mestadels varit i Sverige, men vi hann även med en liten trip ner till Rhodos, Grekland. Sista resan bara vi två innan vi börjar ett nytt kapitel i våra liv. Jag har redan hunnit halvvägs, 20 veckor har gått alldeles för fort. Dock är jag fortfarande väldigt liten och har knappt haft några "graviditets problem"! (jag ska nog vara glad för det sistnämnda när jag hör massa skräckexempel runtomkring mig)
 
 
På måndag börjar de vardagliga rutinerna igen, men jag känner mig utvilad och pigg. Redo att möta höstens utmaningar och njuta av graviditeten såklart tills bebis bestämmer sig för att komma.
 
 
// Janice