Ska man vara helt ärlig när det ändå inte är någon som tror på det man säger?


// Janne
Måste verkligen boka upp mig den 15-16 Juni, jag vet att det är lång tid kvar och mycket kan hända men vilken fest! Jag har saknat tiderna då man åkte på "trance" fester runt om i Europa. Men nu kommer några favorit artister hit istället..


15 Juni - Tiesto. 16 Juni - David Guetta och Calvin Harris.

Nu får man bara hålla koll på när biljetterna släpps! (Redan släppta) Sensation White biljetterna i Amsterdam brukar ta slut på några timmar, och då snackar vi flera tusen biljetter.


// Janne
Jag är så sjukt trött, och så har jag mycket på gång också! Imorgon ska jag på middag med mitt gamla arbetsgäng för att ta farväl av en underbar kollega och vän, hon ska testa sina vingar i ett annat företag som jag tror kommer att passa henne alldeles utmärkt. Jag själv är ledig under dagen och ska plugga, har ett uppdrag kvar i turism kursen och sen är det bara 1,5 kurs kvar. Kan inte fatta att jag snart är klar?! Wohoo...


Här var vi på Marcias födelsedag, förra September!

På torsdag arbetar jag sista dagen för veckan och sen åker vi till Örebro över helgen! Ska bli skönt att komma bort i några dagar, vi ska passa på att kolla på vår "bröllops present" av mamma och pappa. Ni får veta mer sen..


// Janne