Det är fredag kväll och vi väntar på pappa D som jobbar sent ikväll. Jag och Nico har myst hela dagen, bland annat tagit en promenad till centrum och sedan runt råstasjön. När vi kom hem somnade Nico på mitt bröst så jag passade på att slumra till jag med. Såna här dagar är så mysiga. 
 
Nu snart ska jag förbereda lite kvällsfika med plock och vin (te till mig men jag tänkte smaka lite vin fr D) och sen ska vi kolla på någon film och fortsätta våran mysdag tillsammans hela familjen. Hoppas ni får en trevlig kväll.
 
 
// Janice
Bebis, Mamma, Nicolai,
Idag gjorde jag lax med pesto i ugn, ett recept som ingen kan misslyckas med för att det är så enkelt. Jag serverade laxen med mathavre och inlagd kålsallad. Kålsalladen ska man äta på vintern istället för vanlig isbergssallad, dels är kålen i säsong vilket gör att det inte kostar så mycket (och är bättre ur miljösynpunkt) och sen innehåller den mycket c-vitamin som är bra under vinterhalvåret.
 
 
 
Så här gör ni laxen:
 
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg laxen i en ugnssäkerform och blanda creme fraichen tillsammans med peston (c:a 7 tsk). Häll över pestoblandningen så att hela laxen täcks och stoppa in i ugnen c:a 25 min. Sen är det klart! Enkelt va?
 
 
// Janice
mat, middag, recept,
Igår fick vi fin besök av Nacho, hon jobbar här i närheten så det passade bra att promenera hit efter jobbet för att träffa lilla Nico och äta middag. Jag gjorde en rysk maträtt som heter pelmeni, det påminner om ravioli men är så mycket godare. När jag tänker på ravioli så dras jag tillbaka till skoltiden när det serverades i skolan och jag kan inte påstå att jag tyckte om det. Till efterrätt gjorde jag smulpaj på äpplen.
 
 
Det var verkligen jätte mysigt med lite sällskap och jag tror även Nico uppskattade all uppmärksamhet som han fick under kvällen. Nu tänkte jag göra mig i ordning för att gå till centrum och handla lite inför helgen, sen väntar en mysdag tillsammans med min häffaklump.
 
 
// Janice
Bebis, Nicolai, Vänner,