Vi har precis kollat klart på 3:e avsnittet av 2:a säsongen på serien Walking Dead. Jag har alltid varit fascinerad av zombies, och nu har jag fått D att bli fast i denna fantastiska serie som redan blivit kult förklarad. Serier ska självklart alltid sluta spännande, så man bara måste se nästa avsnitt som inte släpps förrens nästa måndag. Suck.Imorgon är det dags för utbildning igen och just nu är jag dödstrött. Därför passar jag på att säga: god natt gott folk!


// Janne
Måste säga att jag tyckte att det var lite överreklamerat. De långa korridorerna kändes mer som att vandra runt på en anstalt och jag hade förväntat mig mer än en bassäng och en utomhus pool. Inte alls så romantiskt som den bild jag fått genom att lyssna på andra. Vad som är romantiskt kan dock variera mellan person till person. Dock hade vi verkligen kul tillsammans, det har vi alltid. Vi skojade runt i korridorerna iklädd som karate kids, eller snarare D. Jag passade in i inredningen. Haha.Nu kan man iallafall bocka av det här på listan. Det är alltid skönt att varva ner och bara "vara", imorse vaknade jag faktiskt helt utvilad trots att vi var tvungna att lämna stället innan frukost.


// Janne
Nu snart ska jag och min bättre hälft åka ut till Yasuragi och spendera natten. Jag har hört så mycket positivt så förväntningarna är höga. D fyller ju 30 år imorgon så det här blir min present till honom, har till och med bokat in en japansk massage så att han verkligen får ut det mesta av vistelsen.
// Janne