Imorse dog jag våffeldöden! Vi missade våffeldagen i tisdags så vi passade på att göra våfflor till frukost istället. Jätte gott, så gott att man föråt sig åtta gånger om. Vi hade grädde, hallonsylt, färsk frukt och karameliserad mjölk till.
 
Efter frukosten så kom mina päron över och tog med Nicolai på en promenad så att vi kunde storstäda i lugn och ro. Det är sådant man inte hinner göra annars, så nu är de rent och fint här hemma igen.
 
 
// Janice
De senaste nätterna har Nicolai haft svårt att sova längre än 3h i sträck men inatt sov han 8h innan det var dags för amning. Han har haft problem med kliande skorv och eksem på huvudet som gjort att han vaknat av att det kliat. Jag hittade en fet kräm på apoteket som har hjälpt jätte mycket men det kliar fortfarande så vi har varit tvungna att sätta strumpor på händerna för att han inte ska klia sönder sig.
 
 
 
Har ni andra föräldrar något tips på vad man kan göra åt kliande skorv? Vi har testat bröstmjölk, babyolja och olivolja.
 
 
// Janice
Igår kom vi hem efter en 6 dagars lång mini semester i Örebro. Det har varit jätte kul att få umgås tillsammans med familjen och för Nicolai att umgås med sin farmor och farfar. Vi har promenerat runt i centrum och stadsparken, haft besök av Marcia och Victor, ätit god mat och fikat massor. Det kändes jätte konstigt att komma hem igår men det är skönt att kunna gå tillbaka till sina "vanliga" rutiner igen.
 
Nicolai har på bara några dagar blivit en riktig pratkvarn, speciellt vid matbordet när hela familjen är samlad. Han har tidigare bara pratat när han själv velat men nu ska han vara med i alla konversationer. Dock så blir han tyst så fort men tar fram mobilen eller kameran för att filma och fota honom.
 
 
// Janice