Vilken helg vi har haft och det slutar inte där, det är fortfarande som ett bombnedslag här hemma trots att mycket redan är på plats. Det är alltid värre att flytta från större till mindre än tvärtom. Igår var vi dessutom förbi Ikea för att köpa lite saker samt att få lite inspiration, och jag har aldrig varit med om så olika tankesätt gällande - snyggt eller praktiskt. Ni kan ju tänka er vilken jag är av dom? Hahaha.Utsikten och det stora fönstret lyfter den här lägenheten och imorse kunde vi se det här.
(Tyvärr är kameran inte världens bästa eller så är inte jag världens bästa fotograf, haha)


// Janne
Just nu får jag en liten välbehövlig paus medans D och H kör ett lass med våra saker till Solna. Det är sjukt vad saker man samlar på sig, vi har haft det sparsamt med möbler här hemma men ändå så har vi fullt med små prylar och krims krams. Otroligt! Nu är det bara några lass kvar innan vi är klara för dagen och sen är det bara att börja fixa fint där hemma. Imorgon vill jag så gärna gå på en julmarknad, tänkte att vi skulle gå på en varje söndag fram till jul men vi i butiken har också fått fri biljetter till mode och skönhetsmässan i Kista så vi kanske svänger förbi där också.Det ska tydligen vara ett jätte stort event, med modevisningar, goodiebags, bloggare och utställare av alla möjliga skönhetsprylar. Som om man behöver mer skit här hemma? Hahahaha!


// Janne
På tal om gamla tider, jag hittade ett album då jag för första gången upptäckte mitt paradis. Boracay!

Än idag ser det nästan identiskt ut. Det har ännu inte blivit exploaterat och de västerländska turisterna har inte hittat hit. Det är verkligen världens vackraste plats. Stranden har blivit korad till en av världens vackraste stränder flera år i rad, det är kanske inte så konstigt. Kolla bara på den vita sanden och det klarblåa vattnet!


// Janne