Idag har jag varit mensig hela dagen och inte alls varit på humör för att göra någonting, ändå hann jag gå på massage, plugga, ätit lunch, vilat en stund, ätit middag och sen spelat biljard med Denis och Hashim. Jag har inget vettigt att skriva om idag så jag låter det vara dock måste jag bara säga att jag har världens bästa man som klarat sitt intagningsprov in till juridik kursen idag.Jag är så stolt!!! Jag tror verkligen på att det inte finns några hinder för att klara och nå sina mål här i livet. Det är bara en själv som kan se till att man inte gör det (man är sin egna värsta fiende). Med det vill jag nu säga: GOD NATT!!!


// Janne

God morgon gott folk. Måndag, ny vecka och även sista dagen i Januari. Veckorna går snabbt och denna månad har gått ännu snabbare. Vi har hunnit vara här i Asien i 3 månader nu och det känns verkligen jätte bra. Vi trivs verkligen, och man får passa på att göra sånt här nu för man vet aldrig vad som väntar i framtiden. Hotellet vi bor på börjar kännas "som hemma", vi har även börjat få in lite rutiner vi trivs med. Inte allt för mycket men tillräckligt för att hålla oss på fötter.Den bjuder vi på..


// Janne

Vi brukar unna oss en glass på donken vissa kvällar, det är de ända sötsakerna som smakar likadant här som  hemma i Sverige och eftersom att jag är sån godisgris så behöver jag min dos dagligen. Jag försöker helst att äta frukt men det är inte alltid det dämpar suget. På donken får man en glass för 15 baht, vilket är c:a 3 kr (med dagens valutakurs).. billigt och bra!

// Janne