Vi firade inte påsk på det traditionella viset utan åkte iväg på en kryssning istället. Vi behövde få komma iväg och ha kvalitetstid tillsammans bara jag och D. Vi valde Birka Paradise just för att kunna gå på spa och göra någon behandling. Det är så viktigt att ta hand om sig själv oavsett om man gör det hos någon proffesionell eller hemma. På deras relax avdelning längst fram i båten kan man dricka hälsodrinkar och luta sig tillbaka på någon av rottingfotöljerna. Vi hamnade där igår kväll och pratade länge om våran framtid medans vi tittade ut mot havet och när det sakta blev mörkt.
 
 
 
På kvällen åt vi en buffe och sedan gick vi och la oss. Tyvärr hamnade vi på däck 9 rakt under discoteket så vi kunde knappt sova fram tills 03 då musiken slutade så jag var helt slut dagen efter, som tur är så hade vi bokat in oss på relax avdelningen runt 11 dagen efter. Där kan man bada i kall och varmvatten bassänger, det finns en bubbelpool inom och utomhus, ång/torr bastu och så kan man göra olika behandlingar. Vi hade det verkligen jätte mysigt och jag önskar att man hade några fler lediga dagar för att kunna vila och återhämta sig..
 
 
// Janice
Det börjar närma sig och nu är det dags att ta planerandet till nästa nivå. Bröllopet är planerat till första veckan i januari 2014 på Boracay. Jag har tagit kontakt med två bröllopsfixare för lite offerter men vi behöver fortfarande ta reda på hur många som tänker följa med och dela denna fantastiska dag tillsammans med oss. Vi är medvetna om att många inte kan följa med men vi tror att de som verkligen vill dela denna viktiga händelse med oss följer med oavsett.
 
 
Den här bilden är tagen på Fridays som är en av många vackra hotell som anordnar bröllop och fester. Vi firade min födelsedag där för 2 år sen och det var jätte romantiskt. Jag längtar verkligen!
 
 
// Janice
Saknat mig? Jag trodde väl det! Jag har varit upptagen skulle man väl kunna kalla det? Snarare blivit helt besatt av böckerna - 50 Shades of Gray! Jag läste ut alla 3 böcker på en vecka. Vi har även hunnit måla halva köket (det blir vitt med en orange fond vägg)  och så var jag på centrum fest i helgen tillsammans med de bästa tjejerna.
 
 
 
Jag har suttit hela kvällen med att söka utbildningar till hösten! Jag älskar att lära mig nya saker och känna att jag ständigt utvecklas..
 
 
// Janice