När vi skulle åka hem mot Sthlm igår så passade vi på att åka förbi badplatsen. Det finns flera badplatser runt Hjälmaren men denna är en favorit. Denis hade redan bestämt sig för att bada under helgen men barnen överraskade oss genom att hoppa i dom också.


Jag agerade fotograf och njöt av solen. Jag har alltid varit en badkruka men har blivit bättre sen vi fick barn. Vi passade på att leka lite vid lekplatsen innan vi satte oss i bilen på väg till Sthlm.

Hoppas att ni haft en lika fantastisk helg?

// Janice


Nu när mina föräldrar kommit hem från Spanien så bestämde vi oss för att åka ut till landet tillsammans. Vi har inte varit på torpet på över 6 veckor och har saknat tystnaden och lugnet på landet. Vi har dessutom planerat att ha en kräftskiva tillsammans med D familj i eftermiddag.


Efter frukosten imorse så åkte Denis och Nico för att fiska. Jag och Valentina lekte en stund på gården innan vi begav oss iväg till bonden för att köpa lite grönsaker. Jag tänkte även plocka med mig en massa äpplen fr gården och göra mos eller kräm hemma i sthlm. Jag älskar verkligen hösten och ser framemot att laga massa god mat.


// Janice

Idag hade coop familje/föreningsdag på skansen med massa artister och annat skoj. Det var dessutom gratis inträde för alla coop medlemmar så vi passade på att gå dit. Det blir ju annars rätt dyrt för en hel familj besöka olika tema/djurparker. Vi hade dessutom tur med vädret då det plötsligt slog om och blev sommar igen.

Vi lämnade skansen runt 14 tiden då det blev alldeles för mycket folk. Vi tog en promenad längs vattnet, köpte sushi inne i stan och satte oss sen på en brygga och njöt av maten och solskenet. Vilken underbar dag.

Vad har ni gjort idag?

// Janice