Ohh vad jag var sliten i morse, kroppen kändes så tung när jag skulle kliva upp och gå på toa. Det var knappt att jag kunde öppna mina ögon. Sen hade jag så konstiga drömmar om att jag jagade ett äldre par som hade snott min mobil och plånbok på jobbet. Någon som vet vad det betyder? Haha. Efter att ha stekt en massa pannkakor till frukost åkte jag och D hem till farmor för att fira mamma som fyllde år i Fredags. Det blev Sushi och någon japansk laxrätt till lunch, vilket var riktigt smarrigt. Vi slog till på stort och fick fruktsallad samt tårta till efterrätt vilket såklart gjorde så att både jag och D fick matkoma. Efter lunchen åkte vi in till stan, tänkte möta upp Steffi och Kathy för att kolla lite löshår inför bröllopet. Men det blev lite för sent så jag och D gick runt och letade efter en klänning till mig istället, lättare sagt än gjort. Hittade absolut ingenting!!!Efteråt promenerade vi runt inne i stan och hamnade till slut på Vapiano i Gamla Stan, där vi delade på en pastarätt som räckte gott väl för 2. Det var lite för varmt med panorama taket och solen som lyste igenom så vi åt upp snabbt och tog första bästa tunnelbanan hem. Så just nu sitter jag i soffan och bara njuter av stillheten. I veckan ska jag verkligen se till att ta det lungt för att orka med tempot för ett bröllop nästa helg.


// Janne
Inför möhippan passade jag på att pimpa upp mina annars så tråkiga converse..Vad tycks? Det finns i alla möjliga färger på Din Sko för 49 kr.


// Janne
Nu är jag verkligen helt död! Har varit aktiv sedan 06 i morse då jag var tvungen att gå upp för att hinna ut till Alby där vi skulle överraska blivande bruden - Kathy med en möhippa. Hon har ju trott att vi brudtärnor glömt bort henne, men det hon inte visste var att vi har planerat det här i flera veckor. Har ju inte heller kunnat avslöja något här eftersom man aldrig vet vem som läser bloggen.Kathy blev helt chockad när vi dök upp på hennes jobb tidigt på morgonen, med Beyonce - Singel ladies i högtalarna. Hon trodde nämligen att hon skulle jobba hela dagen. Dagens tema (som ni kanske ser) var 80-90 tals hip hop. Dagen började med att vi kidnappade hem henne en stund, där vi avnjöt en underbart god frukost, sen åkte vi till skärholmen där vi bokat tid för pedikyr och manikyr, sen åkte vi vidare till grönan där vi spelade 5-kamp/åt lunch/åkte karuseller, sen blev vi upphämtade av en limmo som tog oss runt i Sthlm i c:a 1 tim och sedan släppte limmon av oss utanför Barcelona där vi åt middag. Så ni kan förstå att det har varit en händelserik och rolig dag!Har inte så mycket bilder men det togs miljontals med alla andra kameror som var med, så ni får se lite mer bilder en annan dag. Det ända jag kan säga nu är att jag verkligen ser fram emot bröllopet som äger rum nästa vecka. Tills dess får ni ha en underbar lördags kväll!


// Janne