Nu är det bara 10 veckor kvar tills lillen kommer! Tiden bara rinner iväg, och nu är vi redan i slutet av september. Min graviditetspenning gick igenom så jag jobbar bara en vecka till, och tur är väl det för jag är helt slut i kroppen. Igår deckade jag i soffan efter en intensiv vecka och kunde inte vakna när klockan ringde. Det är inte alltid man känner sig så fräsch när man är så trött jämt så jag passade på att unna mig lite ansiktsvård när lönen kom i onsdags.
 
 
Jag har länge tänkt på att byta ut mina befintliga produkter mot någonting mer naturligt och ekologiskt men man vill ju inte slänga massa pengar i onödan. Men efter att ha läst en intressant artikel så slängde jag nästan allt jag hade i badrumsskåpet och köpte produkter från Weleda. De är en av få seriösa aktörer som inte vilseleder oss konsumenter. För vem vill smörja in sig med gifter? eller använda produkter som kan påverka kroppens hormoner och i värsta fall vara cancerframkallande?
 
 
// Janice
Det senaste tiden har vi passat på att fixa och forma vårat hem. Den senaste veckan har vi hunnit inhandla en säng till vår sängram som vi fyndade tidigare i sommars och dessförinnan har vi legat på golvet och sovit. Men pga den växande magen så har vi varit tvungna att ta tag i vårat sovrum som äntligen börjar att bli färdigt.
 
 
Jag älskar hur rummet sakta men säkert börjar att ta form. Det är riktigt mysigt även om det inte är klart ännu. Snart är det även dags att inreda för lill killens ankomst och så vill jag göra det lite mer personligt med en fotovägg. Men det är detaljer!!! På bilden ser man inte fönstret som ligger framför sängen, men jag älskar att kunna se ut och känna solens strålar i ansiktet på morgonen. Livet är verkligen underbart.
 
 
// Janice
Jag har precis satt mig i soffan tillsammans med nya Elle. D jobbar nämligen helg så jag har lite egen tid som ska fördrivas med att göra absolut INGENTING. Veckodagarna går alldeles för fort och så är det extremt jobbigt att komma hem helt utmattad om kvällarna. I veckan passade jag iallafall på att bli ompysslad på Make Up Store men pga en incident så hann jag inte fota sminkningen, dock så fick jag med mig lite nytt välbehövligt smink.
 
 
(Om man köper en make up kurs för 495 kr så får man välja ut produkter för samma värde)
 
Det känns viktigt att unna sig lite vardagslyx när man är gravid, just nu befinner jag mig i en period där jag blir trött snabbt och måste få vila med jämna mellanrum. Därför valde jag även att köpa ett kylande stift som verkar återfuktande och svalkar partierna runt ögat när man känner sig trött och svullen.
 
 
// Janice