För er som inte vet så har min blogg varit en del av mitt projektarbete. Eller snarare mitt projektarbete. Därför har jag kanske ibland skrivit lite kontiga inlägg men det var för själva projektet skull. Igår avslutade jag iallafall kursen med topp betyg. MVG! Jag är grymt nöjd. Nu har jag avklarat 200 poäng och 500 p återstår.Här bjuder jag på en bild från Virgen Island. Hoppas det inte är allt för kallt i Sverige.


// Janne

Innan jag åkte hit till Filippinerna så addade en tjej som heter Eden Grace Brusi mig på Fb. Jag tänkte inte så mycket på det förrens jag fick reda på att det är en kusin till mig från pappas finska sida som lever i Manila. Igår fick jag iallafall chansen att träffa henne, hennes dotter, mamma och andra syster. Min pappas bror är far till henne och jag har aldrig vetat om det eller rättare sagt så är det ingen som har sagt något.Man ser att hon har Brusi genen och jag kan se små likheter mellan oss.


// Janne

Nu har vi äntligen bestämt oss för hur vi ska göra med visumet och biljetten till Malaysia. Vi var nämligen på immigrationsbyrån imorse för att förnya vårt visum i ytterligare 1 månad men det visade sig att vi skulle vara tvungna att betala 14 000 peso för detta. Det är 1700 kr. Det kändes som ett rån eftersom vi egentligen bara ska stanna 8 dagar från det att vårt nuvarande visum går ut. Så vi bokade nya flygbiljetter till Kuala Lumpur och lyxhotell i två dagar för att fira nyår i Malaysia istället. Vi förlorar dock den andra biljetten men nu är vi så pass trötta på all motgång gällande visumet så vi åker vidare istället. Malaysia blir ett nytt äventyr och jag är förväntansfull..När ni åker till t.ex. Filippinerna eller vilket land som helst i världen, gör inte som oss utan kolla upp hur länge visumet gäller och vad allting kostar. Det blir rätt dyrt i längden. Här är hotellet vi bokade i Malaysia, det gick loss på 1400 kr för två nätter men det är de värt. Vi firar nämligen något annat också men det får ni veta senare mina vänner.


// Janne