En vecka har snart passerat sen jag skrev sist. Ledsen men det har varit en av de tuffaste veckorna på länge, det brukar bli så när man vet att en liten "mini" semester är på ingång. I Tisdags stog jag själv på jobbet större delen av dag, samma dag var det mycket försäljning och masssssor av varor så det säger allt. Sen dess har det bara blivit jobbigare och jobbigare men idag är det sista dagen innan vi åker till Örebro och firar jul med D familj. Woho!!! I Ons var H förbi och hämtade sin hemliga present till hennes man som jag var med och gjorde och igår var vi och åt middag hemma hos föräldrarna eftersom att min kära bror fyller 25 år idag. Alltså full rulle!Exakt samma tidpunkt förra året var vi ju i Filippinerna och firade jul med mamma och pappa. Det är sjukt vad tiden går fort! Snart är det ett nytt år och dags att sätta nya utmaningar och mål. Jag tycker dock att jag har presterat över förväntan både yrkesmässigt och privat detta år. Det kan bara gå uppåt... speciellt tillsammans med världens bästa D!


// Janne
Idag passade vi på att åka in till stan och kolla lite på julmarknaden vid kungsan och gamla stan. Tråkigt nog så har man inte fått några julkänslor än, och snön som föll igår var långt borta. Lite spontant ringde K oss så vi följde med till Kista för att äta och julhandla lite, trots att julhandeln är i full gång så har vi bestämt att det inte blir några julklappar i år och att vi bara tänkt att köpa något litet till familjen.Jag var lite överdrivet på pälsad, har tagit fram både vinterjacka och skor vilket känns lite för tidigt. Man undrar ju när det ska börja snöa på "riktigt"?


// Janne
Just nu försöker jag värma mig efter att försökt att ta mig hem från jobbet i blötsnön. Haha. Jag önskade lite tyst att det skulle börja snöa i morse när jag såg att det regnade, men jag tror jag tar tillbaka det där nu. Ska det snöa så måste det ligga kvar, tycker jag! Nog om det. Jag hade en jätte rolig dag på jobbet, hade köpt massa gott till mig och mina tjejer så vi körde hårt. Det var full rulle i Stinsen, kaos på parkeringen som vanligt. Dock var det bra stämning och våra kunder var hur trevliga som helst. Just nu äter jag D spenatsoppa som han gjorde igår, har aldrig ätit så god soppa förut!Kan man ha sån tur att ens blivande är bästa massören och kocken? Hahaha...


// Janne