Jag bokade min resa till Australien den 5:e Maj, med höga förväntningar om att ha bästa tiden i mitt liv. Av den enkla anledningen att jag började få ångest och ångestattacker ju närmre resan kom så beslöt jag mig för att inte åka och nu godtar inte SUPERSAVERTRAVEL det som en orsak till att återbetala mig pengarna för biljetten (trots att jag har läkarintyg som styrker detta) och resan som jag ändå hade köpt ett avbeställningsskydd till. Jag har haft en depression i kroppen sen jag kom hem från Chile och jordbävningen och detta ligger i grund till att jag inte får tillbaka pengarna. Att jag var "diagnotiserad" med denna "sjukdom" när jag köpte biljetten. Hade jag kunnat hade jag för fan åkt trots att jag var deprimerad, det är som sagt det jag brukar göra när jag är nedstämd. Då flyr jag till olika delar av världen, och nu när jag försöker göra det rätta för mig så får jag inte tillbaka mina pengar.

VILKA IDIOTER!!!

Detta kommer absolut påverka mina val i framtiden, om jag någongång köper (vilket är högst troligt) flygbiljetter så kommer det aldrig göras genom SUPERSAVERTRAVEL!!!

// Janne

Igår var jag och D på promenad inne på söder, vi var sugna på sushi så vi gick till Ljunggrens och beställde in deras största tallrik med blandad sushi och sashimi. De måste va stans godaste.. ska man ha de bästa så får man räkna med att det även kostar. Haha.. Hur som helst så fortsatte vi vidare runt om i Söder och på vägen hittade vi en Filippinsk matbutik. Det var nostalgi för mig att gå runt och titta på all god mat som fanns där inne. Fick med mig lite hem också..
Drömmer mig tillbaka för 6 mån sen då jag befann mig i Filippinerna och åt Cheez Whiz med pandesal... Imorgon tänkte jag testa den andra läckerheten bagoong tillsammans med ris, rödlök och tomat. Synd bara att det inte finns sur mango att hitta här. Jag älskar Filippinsk mat!!!


// Janne