Vi är i Örebro just nu, har faktiskt varit här sen i Onsdags förra veckan. D jobbar några dagar denna vecka så han åkte tillbaka imorse medan vi har hängt med farfar hela dagen. Jag lyckades pricka in båda barnens siesta och fick också sova några timmar. De är lycka!

 Vi har verkligen haft några riktig avkopplande dagar utan stress och måsten. Vi har hälsat på D bästa vän och familj, kollat mycket på fotboll (em), ätit god mat, tagit promenader och haft lite egentid. Vi har även lyckats klippa Nico hår även om vi fick muta honom med ett kinder ägg. Det är sjukt vad en annan frisyr gör för utseendet, Nico ser inte längre ut som en liten bebis utan en stor pojke. (Han är ju redan 2,5 år men ändå)


// Janice


Min lilla prinsessa har blivit 2 månader redan, de senaste veckorna har dock gått lite långsamt pga sjukdom. Nico åkte på något efter att ha börjat på dagis igen efter ca 2 månaders uppehåll. Så vi har varit instängda i ca 1 v tid nu med undantag för 2 korta promenader och 1 bvc besök. 

Valentina mår toppen och går upp stadigt, 58 cm lång och väger 5,7 kg redan. De ända jobbiga är att hon inte gillar att ligga i vagnen eller sitta i bärselen. Så det blir sällan några fridfulla promenader, ska jag iväg så får jag försöka söva ner henne och hoppas på att hon ska sova en längre stund. Samtidigt använder hon bröstet som napp så det är inte så optimalt när man ska iväg någonstans.

Med Nicolai var det tvärtom, där decka han så fort vi kom ut och låg lungt i vagnen när han var vaken. Vilken skillnad de kan vara mellan barnen.

Har ni några bra tips på vad man kan göra eller ska man försöka härda ut och vänja henne vid vagnen? Inte så kul med en hysterisk bebis som skriker lungorna ur sig. 


// Janice