Just nu håller jag på att städa, tvätta och packa för fullt, vi åker nämligen till Ukraina imorgon. Tiden går så sjukt snabbt, man hinner knappt blinka så är det redan en ny månad. Jag funderar fortf på min plan om att supa mig full innan vi kliver på planet? Om man kanske tar några glas vin så somnar jag istället? De vore något!Vad gör man inte för lite sol? Det är verkligen något jag längtar efter!


// Janne
Igår spontan planerade jag och D ett restaurangbesök efter jobbet, det blev tapas på El Caliente, en gammal favorit! Vi kunde till och med sitta utomhus vilket inte är så vanligt så här sent i september. Vi hade de verkligen jätte mysigt! D är verkligen min bästa vän och jag har så sjukt roligt tillsammans med honom, och att få spendera tid på tu man hand är jätte viktigt för ett förhållande.Men om ni älskar tapas så måste jag rekommendera El Toro i Sundbyberg, vi hade inte riktigt tid att åka ut dit men om det hade legat närmre så hade det varit ett självklart alternativ.


// Janne
I alla storstäder finns det en Skybar, där du har utsikt över staden. Bankoks kända är en av dom! Men även här i Sthlm finns det en som jag och D besökte i helgen. Vid Radisson hotell mitt i stan kan ni åka upp längst upp och njuta av goda drinkar, tyvärr är inte utsikten som i Bankok kanske men det är ett lite annorlundare ställe än de vanliga krogarna.

// Janne