Imorgon är det dags för oss att åka ner till Gbg! Vi ska bila ner och sen sover vi borta i 2 nätter. Tanken var att gå på Liseberg på lördag men om det regnar så tror jag att vi gör någonting annat. Vi var ju där förra året också så det spelar inte så stor roll. Jag har ändå på äldre dar slutat att åka för "häftiga" karuseller.. haha.Den här bilden togs för nästan precis 1 år sen...


// Janne
Jag är äntligen klar med skolan! Jag vet fortfarande inte vad jag får i betyg i sista kursen men hoppas på att mina uppdrag väger upp min nervositet under provet. Jag vet att jag har skrivit det förut men jag är så sjukt stolt över mina bedrifter! Så stolt att jag unnade mig själv en väska, jag har arbetat hårt med både jobbet och skolan under de senaste 6 månaderna.En LV! Jag känner att det är en ren investering och något som jag kommer att kunna ha i flera år istället för att köpa flera olika. Dock har jag ett och annat att säga om servicen i butiken. När man handlar varor för flera tusen så tycker jag att det är viktigt att det är bra service men tyvärr så kammade de inte hem många poäng hos mig!


// Janne
Idag blev jag halvt utslängd och fick snällt gå ut och sätta mig i solen. D hade en viktig tenta och eftersom att vi bor så litet så blir det svårt att inte störa varandra. Jag satte mig på en filt ute i solen tillsammans med en bok av coelho och det var verkligen vad jag behövde efter en 6 dagars vecka på jobbet och sista rycket med skolan. När han var klar vid 13 kom han ner med en sallad som vi delade på innan vi bestämde oss för att cykla till farmor för att fira morsdag. Efter en fika stund och en tupplur ute på hennes balkong så passade vi på att cykla runt inne i stan och vidare till Hagaparken där vi satte oss och kollade på alla människor.Vilken härlig vecka vi har haft, tyvärr så ser det ut att bli sämre väder redan nästa vecka vilket jag hoppas vädergudarna ändrar på. Livet är allt härligt när solen skiner!


// Janne