Vilken underbar dag (även om jag har sjukt ont i mina fötter), jag och D har promenerat runt i stan hela dagen. Det hela började imorse när vi åkte till vårdcentralen i Solna för att jag skulle gå och ta lite prover. Trots att det var så tidigt som 08.00 och vi för tillfället bor hos mina föräldrar i Skogås så följde D med. Kändes skönt att ha med honom. Efteråt promenerade vi hem till min farmor och tog det lugnt i några timmar. Hon har världens skönaste balkong, så vi satt i solen och käkade frukost. Runt 12:00 kom pappa och sen åkte vi hem till Alvik och släppte av alla våra saker. Ikväll ska vi nämligen få flytta in, vilket ska bli sååååå skönt! Eftersom vi inte får tillgång till lägenheten förrens senare så åkte vi in till stan och har promenerat runt, kollat i lite butiker, fikat och bara tagit det lugnt.(Fått låna min "gamla" kamera som jag gav bort till pappa efter att vi köpt den nya som vi blev av med)

Kungsträdgården var otroligt vacker, och har ni möjlighet så åk in och titta på körsbärsträden innan de försvinner. Nu ska vi gå och käka middag och sen är det dags att börja packa upp alla saker.


// Janne

Gud, vilken händelserik vecka (och den är inte slut än). I måndags var vi som sagt hos farmor och firade påsk, vilket var riktigt trevligt. Jag stog för maten och det blev en riktigt god laxrätt med ris till. I tisdags så gick hela dagen åt att "studera", har blivit inspirationslös sen vi kom hem och haft svårt att avsluta det här uppdraget men det ska nog gå till slut! I onsdag åkte jag till min vän Pumpa, har ju missat sista delen av hennes graviditet och förlossningen av världens finaste Dominique. Blev även tillfrågad ifall jag ville bli hennes gudmor vilket jag självklart tackade ja till. Så nu är jag en stolt gudmor till världens finaste tjej! Vi passade på att åka ut till Kista och besöka min gamla butik, även det vart ett kärt återseende med massa skratt och kramar. Vi hann även med en fika tillsammans med Jojo. Idag har jag åkte ut till min vän Magda (som även är min nagel och frans tjej) för att fixa mina naglar och fransar efter ett långt uppehåll. Vi hade mycket att prata om så tiden bara försvann iväg. Vi träffades ju upp i Filippinerna i början av December och har inte setts sedan dess. Blev även riktigt nöjd över resultatet (tyvärr har jag ännu ingen kamera så att ni kan se). Hon är världens bästa!!!

Imorgon flyttar vi hem igen efter att vi fått bo hos mina föräldrar i några dagar, så det ska bli riktigt skönt. På Lördag är jag bjuden på födelsedagsfest hos Samira som fyller 28 år och på Måndag är det dags för jobb igen. Ska bli intressant att se hur det blir att jobba i en mindre butik, blir jag rastlös eller kommer jag bara tycka att det är skönt???


// Janne

Igår åkte vi hem till Stockholm igen efter att ha firat påsk och spenderat kvalitetstid med D´s familj och vänner. Det var jätte skönt att få göra en liten "avstickare" innan det är dags att ta tag i alla "viktiga" saker som ska göras nu efter resan. Solen sken i Örebro och det var verkligen sommarvärme, det får en verkligen att längta efter sommar Sverige!!! Eftersom att vi var jetlagade så vilade vi verkligen upp oss, vi blev bokstavligtalade matade av D´s mamma, (min mage var som en ballong) men gott var det och så tog vi en hel del promenader i solskenet.Nu är vi hemma hos mina föräldrar i några dagar till innan vi får tillgång till vår lägenhet igen. Det ska bli så skönt att sova i egen säng och äntligen få lite mer kläder att välja på. Efter att ha haft samma kläder i 6 månader så är man verkligen tacksam för en större garderob. Idag har vi varit hos Farmor och firat påsk vilket var riktigt trevligt, känner mig dock inte riktigt helt återställd från tidsskillnaden så det blir en tidig kväll. Så god natt gott folk!


// Janne