Nu äntligen så har jag lite tid över att berätta om våran jul! Vi hade det verkligen jätte kul tillsammans med båda våra familjer, det hann bli en 5 rätters middag (jag stannade vid 3) och helt otippat dans. Precis innan efterätten så sätter någon på GANGNAM STYLE och så var festen igång.
 
 
 
 
Vad vi skrattade...
 
 
// Janne
God morgon fr Örebro! Vi åkte hit tillsammans med D familj under annandagen och har haft några riktigt avslappnade dagar. Igår var vi på restaurang och åt tapas tillsammans med Alexis, Marcis och lilla Victor. 
 
 
Varför är det alltid godare att äta frukost hos någon annan?
 
 
// Janne
 
 
Nu är det bara några dagar kvar till julafton. Är ni förväntansfulla? För det är jag. Vi har hunnit köpa alla julklappar, nästan inhandlat all mat och i helgen ska vi baka pepparkakor och lussebullar. På måndag kommer D familj och då är det även dags att börja med kalkonen som blir min och D uppgift i år.
 
 
Vi har valt att ha "knyt kalas" och alla som kommer får ta med sig någon maträtt. På så sätt slipper värden (vi) stressa och alla får vara delaktiga i förberedelserna. Jag har erfarenheten av att det dessutom blir godast så?!
 
 
// Janne