Vi bestämde oss för att stanna kvar här i Boracay några dagar till eftersom vi känner att vi inte riktigt kunnat slappna av och njutit fullt ut på grund av bröllopet och alla sjukdomar vi drabbats av och på tal om sjukdomar så blev Denis matförgiftad igen bara för någon dag sedan. Sådan jäkla otur! Så nu är vi själva här på ön på obestämd tid men reser troligtvis tillbaka innan min bror och moster reser tillbaka till Sverige. Vi har inte gjort så mycket ännu förutom att slappa på stranden, tagit massage och promenerat runt på ön.
 
 Den här bilden är tagen dagen efter bröllopet då vi skulle på Island hopping men det var så höga vågor att vi bara hann med ett stop innan vi åkte tillbaka till Boracay. Jag frös, var blöt, hade gjort illa foten och var nära på att flyga av båten flera gånger om inte Denis hade hållt fast mig. Vi var nog slut allihopa efter det här äventyret men det är fortfarande ett minne för livet.
 
 
// Janice
 

 
 
 
 
 
Asien, Boracay, Filippinerna, Resor,
Ja, de var det här med att blogga varje dag vilket inte riktigt har blivit så under tiden vi har varit här i Boracay. Vi har egentligen haft fullt upp fram tills bröllopet förra torsdagen och efter det har vi bara tagit det lugnt och försökt återhämta oss efter allt som har hänt. Det var faktiskt nära på att bröllopet inte skulle bli av för att Denis blev matförgiftad dagen innan bröllopet. Vi hade läkaren på vårt hotell rum och han fick ligga med dropp hela natten och det var ett rent under att han kunde stå på benen på bröllopsdagen. Vi hade knappt fått en blund båda två så vi var rätt slut under middagen och det blev ingen utgång som vi hade tänkt oss men dagen och ceremonin var helt fantastisk. En av de bästa dagarna i vårt liv.
 
 
 
 
 
 
 
Jag vill passa på att tacka våra föräldrar, släkt och vänner som kunde närvara på vår speciella dag och alla de som varit med och gjort vår dag möjlig - ett speciellt tack till Denis bestmans Alexis och Hashim, Jay (wedding coordinator), vår fotograf Mayk och mua Jasmin samt Nelly och all personal som hjälpt till från Seawind. När vi kommer fram till Angeles/Clark igen ska jag berätta om bröllopet steg för steg samt lägga upp lite fler bilder.
 
 
// Janice
 
 
Asien, Bestman, Blommor, Boracay, Bröllop, Familj, Fest, Filippinerna, Kärlek, Resor, Vänner,
Jag är ledsen för dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har blivit jätte sjuk och har inte haft någon ork att blogga. Jag tog en 30 min massage på stranden för några dagar sedan och det var den utlösande faktorn. Jag har haft feber i 2 dagar och nu har jag världens förkylning och vi ska dessutom gifta oss om 2 dagar. Vi har fått planera allt i stress men som tur är så har det gått bra ändå, och om det är något som inte blir som vi har tänkt oss så är det strunt samma. Snart kommer mina föräldrar och svärfar hit till Boracay och vi har även haft våra vänner här i några dagar.
 
Följ mig på Instagram: missbrusi för fler bilder (i brist på blogg inlägg)
 
Det har egentligen hänt massor de senaste dagarna, mycket kring bröllopet och vad vi har gjort på Boracay men också hemska grejer som ett mord på en bekant och hennes pojkvän som vi lärde känna i Clark. Jag blev riktigt skakad av det eftersom det känns så nära på något sätt, vi träffade och spelade biljard med henne bara några dagar innan vi åkte till Boracay. Nu hoppas jag att vinden vänder och det händer lite mer positiva saker istället.
 
 
// Janice
Asien, Boracay, Bröllop, Familj, Filippinerna, Resor, Vänner,