Kommer det någonsin bli bättre med sömnen? eller är man nu dömd till evig trötthet! Vi trodde att Nico skulle sova bättre efter denna jobbiga period men det är som vanligt. Han vaknar och så är det jätte svårt att få honom att somna om trots att han är jätte trött. I natt ratade han till och med bröstet eftersom han tyckte att det dröjde innan mjölken kom så han bara fortsatte att gnälla/skrika. Till slut gick jag upp med honom vid 5 tiden.
 
Ibland får vi för oss att han har ont någonstans eftersom inget verkar göra honom lugn, men det känns konstigt att han bara skulle få ont på natten? Så idag har jag sovit bort hela dagen vilket känns jätte tråkigt men jag behöver vara pigg imorgon då min bästa vän gifter sig. Hur är/var era barns sovrutiner, känner ni igen det jag beskriver eller har ni haft lyxen att få sova?
 
 
// Janice
Bebis, Mamma, Nicolai,
Om mindre än 2 veckor är det dags för bröllop igen. Det är nämligen min bästa vän Helena (Pumpa Limpa) som ska gifta sig och jag har fått äran att vara brudtärna. Vi hade en galen möhippa för henne i helgen. Vi hade bland annat lite lekar på stan, en klass i poledancing (sjukt svårt), mys och mingel hon Helene och en 3 rätters middag på södra sällskapet! Vi hade så jäkla kul och skrattade massor.
 
En av aktiviteterna som H fick göra var att testa på att vara bartender och göra sin favorit drink - Cosmopolitan. Det var lite blandade recensioner på hennes drinkar men det spårade ur strax efteråt. Vi skulle egentligen ut och dansa lite men kom aldrig så långt. Hur som helst så var det en riktigt rolig dag.
 
 
// Janice
Fest, Möhippa, Party,
Det har hänt så mycket i Nicolai utveckling den senaste tiden, förutom att hans utseende börjar förändras så har han lärt sig en del saker de senaste veckorna. Om man frågar honom var lampan är så tittar och visar han med handen var lampan är. Det är något som mormor och morfar har lärt honom under tiden som de varit barnvakt när jag har varit och jobbat. Sen säger han mamma och pappa, även om han kanske inte förstår innebörden av orden. Han gillar även att försöka härma ljud han hör som t.ex. bebe (bebis).
 
 
 
Det är så svårt att förstå att det har gått 8 månader redan, och ändå har det hänt så otroligt mycket under den här perioden. Han börjar mer och mer likna en pojke och inte en liten bebis. Sen kommer personligheten fram för varje dag som går, det är kul att se att han fått egenskaper av både mig och D.
 
 
// Janice
Bebis, Familj, Kärlek, Mamma, Nicolai,