..eller köp och köp, de klassas som personalskor eftersom att de kommer från Din Sko. Snygg och bekväma, dock får jag se till att impregnera om det blir ostadigt väder.Skorna finns även i svart och kostar endast 499 riksdaler!


// Janne
Imorgon har jag fullt upp, jag ska först jobba fram till 12, sen ska jag vidare in mot stan på ett möte och avslutar dagen tillsammans med mina kollegor på Gröna Lund. Vi kör en kick off inför hösten och passar på att ta farväl av en tjej som sagt upp sig.Jag hoppas på att det inte ska vara allt för kallt imorgon, jag är extremt känslig för kyla och undrar hur jag ska klara av vintern här hemma i Sverige? Jag har varit bortrest varje år sedan 5 år tillbaka men i år blir det en svensk vinter.


// Janne
Ibland måste man unna sig något gott även om det bara är en Måndag! Igår slog vi på stort och satte på Svenska Hollywood fruar som vi tittade på tillsammans. Jag har alltid gillat Isabel Adrians blogg, hon verkar som en bra tjej men jag gillar verkligen inte hennes personlighet i serien, hoppas det bara är "skådespel" och lite överspelat!!! Jag tycker att det är bra att man är ärlig men man behöver inte vara elak..Jag har alltid tyckt att man ska vara ödmjuk som människa, det kommer man längst med här i livet!


// Janne