Vi har som sagt bestämt oss för att döpa Nicolai och planeringen är i full gång. Mycket är redan fixat som t.ex. kyrka, lokal, mat samt inbjudningar och igår kom även dopklänningen som jag har beställt från en kvinna som syr egna. Susanne som hon heter är jätte snabb och duktig, jag hade min dopklänning efter 10 dagar fr beställning och den var mycket billigare än de som finns i affären. Ett plus är att hon använder sig av ekologiskt bomull.
 
 
 
Ni hittar hennes hemsida på inspirea.hemsida24.se, där hittar ni fler dopklänningar och så kan hon även göra klänningar efter egna förslag och önskemål. Rekommenderas verkligen! Inbjudningskorten beställde jag på optimalprint.se och de var i brevlådan 2 dygn efter beställning. Snabbt och smidigt. Vi tänkte även använda dom när bröllopsinbjudningarna ska skickas ut (vilket är rätt snart).
 
 
// Janice
Bebis, Dop, Nicolai,
Idag har vi bara tagit det allmänt lungt, vi röstade bland annat i europavalet imorse och jag hoppas att ni också har gjort det. Det är viktigt att göra sin röst hörd för annars använder någon annan din röst. Sen har vi även njutit av värmen och solen, jag hoppas verkligen på en varm sommar för vi hade inte tänkt att åka någonstans eftersom vi ska till Filippinerna i vinter. Vi har hunnit så långt som att välja datum (10 eller 15 januari) och vilket hotell som vi ska ha bröllopet på.
 
Vi måste bestämma datum denna vecka och betala den första depositionen på 10 000 peso för att "säkra" dagen vi vill gifta oss på, sen kan vi i lugn och ro börja skicka ut inbjudningarna och fixa med allt annat. Det känns så fantastiskt att äntligen få gifta oss, vi har redan fått skjuta upp bröllopet 2ggr. Så 3:e gången gilt då.
 
 
// Janice
Bebis, Boracay, Bröllop, Filippinerna, Nicolai,
Vilken underbar dag vi har haft! Eller dagar kanske jag ska säga? Vi har haft några fantastiska dagar tillsammans. I onsdags träffade jag en väninna i stan, i torsdags träffa jag en annan väninna och senare på eftermiddagen träffa jag Helena + familj i skytteholmsparken, igår fixade jag håret och spendera kvalitetstid med mina killar och idag har vi grillat med mina föräldrar. En händelserik vecka helt enkelt.
 
Det bästa med mammaledigheten är just att vara ledig under såna här varma sommar dagar. Snart är det även semester tider för min karl och då sticker vi ut till landet och gör absolut ingenting!
 
 
// Janice