På Boracay så ligger alla restauranger några meter från vattenbrynet, vilket är otroligt vacket men samtidigt jätte romantiskt. Därför vill vi ha mottagningen/middagen vid stranden och det ska självklart bjudas på typisk filippinsk mat, vad annars?
 
 
De flesta som har mottagningen & middagen utomhus brukar inreda i vitt, men vi skulle vilja ha något i den här stilen minus lite saker. Det ska vara intimt, vackert och personligt.
 
 
// Janne
För er som av någon anledning inte kan eller vill dricka alkohol så finns det ett otroligt gott rödvin som jag kan rekomendera.
 
 
51 kr på systembolaget!
 
 
// Janne
Det har varit full rulle här hemma med matlagning på högsta nivå. Vi passade på att göra en sparris soppa (efter snack om sparris soppa hemma hos Helena tidigare idag) & jag gjorde även en grönsakswok (också inspirerad av Helena) med kikärtor istället för kyckling. Vi har en grön vecka den här veckan, vilket betyder att vi byter ut all sorts kött mot ett vegetariskt alternativ. Nu när det är skördetid så finns det massor av goda recept man kan göra.
 
 
Snart byter vi ut vårt pytte kök mot någonting mycket större. Det är faktiskt en av sakerna som vi ser fram emot mest för att vi älskar att laga mat tillsammans och då kan jag äntligen sätta igång med bullbaket också.
 
 
// Janne