Nu ar vi antligen har! haha... Det tog oss ca 3,5 dag att bila ner utan stress och en punktering i Tyskland! Det har varit en intressant resa dar vi tagit sma avstickare och hamnat i sma fantastiska byar langs med vagen. Frankrike ar det land som har imponerat pa mig mest. En natt hittade vi en liten fiskarby vid Franska kusten dar vi at en fantastisk middag bestaende av fisk och skaldjur, sen promenerade vi runt langs kanalerna mitt pa natten for att forsoka smalta maten vi tryckte i oss. Aven Tysk/Franska delen imponerade och ar nagot jag tillsammans med min battre halft vill utforska mer.
 
Genom att bila sa far man se sa mycket mer och aven uppleva massor som man annars missar. Det forutsatter forstas att man har gott om tid pa sig. Nu ska snart Tyskland-Italien spela och vi ska forsoka hitta ett lite battre internet cafe sa jag kan uppdatera er under resans gang.
 
 
// Janne
Idag har jag tvättat, städat, varit hos frisören, laddat ner musik, betalat räkningar och framförallt packat! Brorsan har kommit och ska ta hand om lägenheten medans vi är borta och nu är det bara Mr. D som fattas. Stackarn var tvungen att arbeta idag. Men om någon timme beger vi oss ut på vägarna..
 
 
// Janne
Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker till Spanien, eller bilar ner rättare sagt! Vi har haft fullt upp med alla förberedelser och jag har nästan shoppat klart alla nödvändiga prylar som solcreme, värktabletter, handsprit, nagellack, böcker och massa annat. Eftersom att vi ska vara borta i 4 veckor så vill man gärna ha med sig sådant man är van vid!

Snart ska man även ta tag i packningen, den här gången vill jag packa med kläder som är lätt matchat och även praktiska utan att behöva ta med hela garderoben. När vi var borta i Asien i 6 månader så blev man rätt trött på sin garderob! Snart är det dags för John Blund, så god natt gott folk!


// Janne