Idag bestämde sig Nico för att vakna kl:06 (egentligen 07), något han nästan aldrig gör men vi misstänker att det är hans "egentliga" tid men på grund av att han vaknar upp så många gånger per natt så förskjuts tiden fram till 09-tiden istället. Igår vaknade han precis som idag klockan 07, vände sig till D, knacka (slog) honom på ryggen och sa paaa-paaa. Det var så himla fint och jag blev så himla sentimental att mina ögon vattnades. Just den här sentimentala biten att jag har lätt till tårar har jag fått sedan jag blev gravid. Det verkar vara en ny egenskap som jag blir tvungen att vänja mig vid.
 
Nu ska vi strax röra oss mot centrum, jag ska passa på att handla lite inför resan och sedan köpa hem mat för veckan. Eftersom vi blir borta några månader så måste vi köpa med oss ett litet lager av olika saker. I Filippinerna så älskar dom t.ex. att smörja sig med hudkräm som innehåller blekningsmedel (?), det är enligt dom väldigt vackert att vara vit och de tycker alltid att jag är så knäpp när jag ligger och solar. Sen är deras intimprodukter som t.ex. bindor och trosskydd parfymerade vilket jag inte gillar alls. Jag tycker överhuvudtaget att det är svårt att hitta "vardagsprodukter" så jag brukar alltid köpa med mig eget hemifrån, eller iallafall tills jag hittar något annat.
 
 
// Janice
Bebis, Filippinerna, Mamma, Nicolai, Skönhet,
Nu har ännu en vecka passerat och nu är det bara 1 månad kvar innan vi åker till Filippinerna. Det känns galet måste jag säga, det är 4 år sedan vi var där sist så jag riktigt längtar "hem". Vi räknar även ner dagarna tills det är dags för oss att gifta oss på ön Boracay, också helt galet. Vi har börjat förbereda massor inför resan genom att kolla på resevagn, kollat på hotell i Boracay och packat undan saker här hemma. Mycket fattas så Denis har tagit ledigt c:a 2 v innan vi åker för att vi ska hinna med allt. Alla helger framöver är bokade med födelsedagar, träffa och säga hej då till familj och vänner samt packa/dona inför resan.
 
Igår var D familj här och åt middag innan de åkte tillbaka till Örebro och idag var vi hemma hos våra vänner och deras son som fyllde 1 år i veckan. Både igår och idag har Nico varit helt slut och somnat riktigt gott på kvällen, så det är kanske så vi måste göra framöver? Köra slut på honom på dagen så att han sover genom hela natten. Så fort vi kommer till Filippinerna är det iallafall tänkt att vi ska försöka få honom att sluta amma på natten, något jag fasar för då jag har hört att det är jätte jobbigt. Har ni kanske några bra tips på hur man gör?
 
 
// Janice
Amning, Bebis, Familj, Filippinerna, Mamma, Nicolai,
Idag har vi varit hemma hos en väninna och hennes son Mauro som är några veckor äldre än Nicolai. Vi åt lunch tillsammans och sen fick killarna leka tillsammans. Mauro har redan börjat ställa sig upp och gå med mindre stöd så det sluta med att Nico jagade honom krypandes och det var extra spännande med alla nya leksaker som fanns.
 
Efteråt promenerade vi hem till mormor och morfar och spenderade några timmar tillsammans. Nicolai var helt slut när vi kom hem så det gick förvånansvärt lätt att söva honom för natten, annars brukar han oftast protestera genom att gnälla och gråta. 
 
 
// Janice
Bebis, Familj, Mamma, Nicolai,