Just nu håller jag på att förbereder en fika till mig själv, något som blivit ett vanligt inslag den senaste tiden. D jobbar troligtvis sin sista helg för i år och innan lilla N kommer och jag har ägnat större delen av eftermiddagen med att storstäda. Man får helt enkelt passa på när man har både tid och ork för idag har jag gått in i v.40, alltså "sista" veckan innan beräknad födsel.
 
 
Igår var jag hos min bm för att göra en rutin koll och allting så bra ut, nu är det bara att "vänta" och förhoppningsvis kommer han på utsatt datum. Dock så är det vanligt för förstföderskor att de går över tiden men jag hoppas verkligen att jag ska slippa.
 
 
// Janice
Min vän varnade mig för att det skulle bli såhär när man väl skaffade sig familj men på den tiden (några år tillbaka) kunde man inte ens föreställa sig att ha en egen liten familj. Jag hade helt andra intressen och någon man fanns inte så långt ögat kunde nå. Men nu sitter man här iallafall och har blivit en kupong morsa. Jag kom på mig själv med att klippa ur kupongerna i alla reklamblad och tidningar man fått den senaste tiden, antar att det kan vara bra att spara på blöjkupongerna för dom lär man ju verkligen behöva men allt annat känns ju lite onödigt.
 
 
 Jag hade i och för sig nytta av vissa kuponger idag när jag var förbi centrum och handlade lite. Imorgon är det dags att besöka min barnmorska igen, veckorna flyger förbi och nu är det knappt 1 v kvar till bf. Jag har känt mig lite konstig denna vecka, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men jag har läst att många blivande mammor blir inåtvända i slutet av graviditeten, jag är nog bara mest rastlös och ivrig.
 
 
// Janice
 
 
 
 
 
När Helena var här igår så tog hon med sig en munktröja som jag köpte i Peru för några år sen till hennes son. En jätte fin munktröja i alpaca ull med mönster från nazca som hon tänkte att lilla N kunde använda när han blir tillräckligt stor. Jag har varit i Peru 3 gånger och det är verkligen ett land som jag älskar så jag blev lite nostalgisk. D bästa vän är från Peru så vi kanske åker dit någongång tillsammans med båda våra familjer.
 
 
 
I Peru finns det massor att se och upptäcka och just nazca linjerna är ett mysterium som ingen forskare riktigt kan förklara och en del tror att de är utomjordlingar som gjort dom. Det är figurer (de på tröjan) mitt ute i öknen som är utspridda över en stor areal som man endast kan se från luften.
 
 
// Janice