I Fredags var jag och några vänner ute, det började med en veggie burgare och lite dricka i medis och sedan promenerade vi den "korta" biten ner till Trädgår´n där vi möttes av världens längsta kö! Herregud, jag brukar ju inte gå ut så ofta längre och har glömt bort hur jobbigt det kan vara. När vi väl kom in så blev jag inte så övertygad av stället och musiken drog ner stämningen men med underbara vänner blir det så klart vad man gör det till..
 
 
Nu lär det ju dröja innan det blir någon ny utgång! Jag är mer sugen på chill och grill innan sommaren tar slut..
 
 
// Janne
Idag har vi varit hemma hos mina päron och firat mammas födelsedag tillsammans med resten av släkten. Det bjöds såklart på filippinsk mat (vi såg även till att få med oss mat hem), något som jag älskar och har sagt till mig själv att jag ska lära mig någon gång. Vi pratade faktiskt mycket om just Filippinerna, bröllopet och våra planer för framtiden. Det är så fascinerande att man kommit sina föräldrar så nära på "äldre dar", och att man faktiskt föredrar att umgås med dom framför vänner! Haha! Vi har alltid så kul ihop..
 
 
Min älskade mamma!
 
 
// Janne
 
Det fina vädret gjorde att vi beslöt oss för att åka och bada, vi hittade ett mysigt ställe bland klipporna och spenderade några timmar i solen. Jag som är en badkruka valde dessutom att hålla mig på land!
 
 
Svensk sommar när den är som bäst!
 
 
// Janne