För två dagar sedan sjöng och busade jag med Nico, vi sjöng bland annat "klappa händerna" vilket han tyckte var jätte roligt. Han tittade lite förundrat när jag klappade mina händer, tittade sedan på sina händer och började klappa tillsammans med mig. Det var så härligt att se hur glad han blev över att kunna göra samma sak som mig. Det har fortsatt varje dag sedan dess och imorse när vi åt frukost tillsammans så försökte jag "fånga" händelsen på bild.
 
 
 
Idag ska vi bara ta det lungt. Jag jobbade nämligen min första dag igår på nästan ett år så jag är lite trött speciellt i fötterna. Det var första gången som mormor och morfar fick sitta barnvakt i mer än 3h och det gick över förväntan. Jag och D ringde hem under våra raster helt i onödan, det ända jag hörde i bakgrunden var hur Nico skrattade och pratade. Men man oroar sig väl alltid i onödan!
 
 
// Janice
Bebis, Familj, Mamma, Nicolai,
Jag brukar ofta ligga och titta på mina killar under natten när de ligger och sover. Det är så sjukt vilket starkt band som vuxit fram mellan oss. Det har inte alltid varit lätt men varje gång Nicolai ler mot mig så försvinner tröttheten, stressen och känslan av att inte räcka till. Det är svårt att förstå att två människor som älskar varandra kan skapa ett barn. En liten människa som älskar en tillbaka utan förväntningar och så villkorslöst.
 
 
 
Förr i tiden sökte jag hela tiden svar på vad meningen med livet är och när jag träffade D så visste jag att det var kärlek. Men jag anser nog även att det här, familjen, tillhör meningen med livet.
 
 
// Janice
Familj, Kärlek, Tankar,
I helgen hade vi besök av D bästa vän och familj från Örebro. Trots att de kom tidigt under fredagen så kändes det som om vi knappt hann umgås innan det var dags för dom att åka hem igen. Förr i tiden innan barnen kom så hade man hur mycket tid som helst att umgås, men nu blir det lite ju pyssel då någon måste ta hand om våra små. Vi såg dock till att killarna fick lite egen tid då de inte ses så ofta.
 
 
När vi tog första bilden så skämtade vi om att det var D och Alexis (som D bästa vän heter) som badar i poolen när de var små. Vi fick se en bild på D när han var liten och de är verkligen kopior förutom ögonformen. Dom har han ärvt av mig.
 
 
// Janice
Bebis, Familj, Mamma, Nicolai, Vänner,