Det har hänt så mycket den senaste månaden som har påverkat mig och oss negativt. Att vara här på landet är både helt underbart och fantastiskt men framkallar även känslor av just ångest. Just nu har vi en "landet vecka" men ska hem igen om några dagar. 


Ett mål vi har för denna sommar är att Valentina ska lära sig att cykla utan stödhjul. Så varje kväll tar vi en promenad och cykeltur bort till djuren. På samma gård kan man även lära sig att rida. Det har dock våra barn inte vågat sig på ännu.


Killarna älskar varandra och älskar att titta på sommarlov på morgonen. Vilken kärlek de har för varann. Mina killar!


Alexander börjar upptäcka så mycket mer i sin omgivning, bilar har alltid varit en stor favorit men även djur och traktorer.


Pappa och Valentina.

Idag ska vi försöka ta oss ut till skogen för att plocka svamp och blåbär så att vi har till senare i vinter. Vi får dock se hur det går med Alexander. Vi har en sele som man kan bära honom på ryggen så vi ska ge det ett försök. Vi har hittat stora områden med vildhallon, krusbär och äpplen. Deniz såg en karljohan när han sprang imorse så den måste vi bara gå tillbaka till och plocka.

Älskade landet!


// Janice

Kommentera

Publiceras ej