Nu verkar förkylningen äntligen ge med sig men jag har ändå lyckats smitta både mamma och pappa. Idag var jag ute för första gången på 1 vecka och det var så skönt, framförallt för Nico som tvingats vara hemma med undantag för när D eller mina föräldrar varit på promenad med honom.
 
Nicolai blir helt till sig när D kommer hem (han måste tycka att jag är jätte tråkig med tanke på den senaste veckan) och skrattar samt viftar med händerna. Det är så härligt att se dom tillsammans. Massa kärlek.
 
 
// Janice
Min frånvaro här på bloggen beror på att jag har blivit sjuk och fortfarande är sjuk. Det slog ner som en blixt från klar himmel efter att vi kom hem från Örebro och jag har knappt haft ork att lyfta ett finger. Det värsta har nog varit att ta hand om Nicolai samtidigt som man har frossa och världens huvudvärk för att man knappt sov natten innan på grund av täppt näsa och halsont. Jag som inte varit sjuk på flera månader. Jag är så lyckligt lottad som har föräldrar som bor i närheten, de har verkligen ställt upp de här dagarna med både det ena och det andra.
 
Förhoppningsvis så blir jag frisk snart men tills dess så kanske jag väntar med att dyka upp här. Vi får se hur jag mår helt enkelt. Jag har lite annat att ta tag i som t.ex. Nicolai dop.
 
 
// Janice
Nu har vi äntligen kommit hem. Det blev en lång resa hem efter att flera bilar krockat nära Västerås igår på eftermiddagen. Hur kör folk egentligen? Många kör så otroligt vårdslöst i trafiken speciellt när de är stressade eller vill komma fram fortare. Jag blir på helspänn när vi har Nicolai i bilen och irriteras över bilförare som inte tar hänsyn till andra. Nicolai verkar iallafall glad över att vara hemma för han sov mycket bättre i natt (även om han vakna 2 ggr för amning), jag tror att det blir så mycket nya intryck för honom när vi reser bort och då har han svårt att komma till ro.
 
Här är en vän till familjen som kom över för middag och fika i söndags och trots att Nicolai är trött så ska han självklart sitta med. Nu snart ska jag iväg till affären och handla lite för att sedan göra lite puré till Nicolai. Han var lite hård i magen så han ska få katrinplommon puré till gröten ikväll.
 
 
// Janice
 
Bebis, Familj, Nicolai,