Idag passade jag på att ta en semesterdag, det har varit rätt tungt att arbeta full tid den senaste tiden och jag har kommit hem alldeles utmattad de flesta dagarna. Jag passade på att träffa upp en nära vän på stan för lite lunch, och vilken lunch det blev.. En fet 150g hamburgare med massa gott till, en glass och en islatte.
 
 
Efter en liten runda på stan passade jag på att åka hem till en annan väninna för att önska lycka till på deras semester. Jag önskar att jag också kunde följa med, men det får bli en annan gång.
 
 
// Janice
Nu äntligen får vi en lugn stund! Vi har dukat upp med massa godsaker framför tv:n och ska snart kolla på en film. I helgen har vi varit i Örebro och hälsat på hos Denis bästa kompisar. Vi har inte haft en ända helg där vi "bara" varit hemma och tagit det lungt. Dock så får man se till att passa på nu när man ännu kan.
 
 
Vi blev bjudna på grill fest hos Alexis och Marcia i Lördags, vi fick även lite "barn träning" när vi lekte och myste med deras son Victor som även är D gudson på 10 mån. Nu tänkte jag mysa med min man. God natt mina vänner!
 
// Janice
 
Nu är jag inne i v.23 (22+2). Tiden går så jäkla fort, man hinner nästan inte förstå vad det är som händer inom en innan det är dags för en ny vecka som innebär helt nya saker. Jag började växa först några veckor sedan och dess för innan var jag relativt smal och liten. Jag började känna lillens sparkar ordentligt för 3-4 veckor sedan och han lever tydligen rövare i min mage. Just precis, det blir en liten pojke...
 
Det är så svårt att förstå att man ska bli förälder om några månader, då blir vi en liten familj. Vi har ännu inte handlat någonting, inte ens ett litet klädesplagg. Vi har valt att vänta med alla inköp eftersom att man aldrig kan veta vad som händer, sen har vi velat njuta av sommaren bara vi två och så har vi haft chansen att fixa klart här hemma. Nu när man är lite mer än halvvägs in i graviditeten så kan vi tillsammans planera, fixa och handla det som behövs till våran lilla prins. Något som jag verkligen ser fram emot.
 
// Janice