För alla som drömt om långa fransar utan att behöva använda lösfransar varje dag eller gå på alla "lösfrans mascaror" som inte fungerar så gör min fina vän Magda fransar på Salongen Relax i Bålsta. Jag vet att det kanske är lite långt att åka men hon är värd det, tro mig!!! Jag har gått hos henne till och från i c:a 3-4 år nu och har aldrig varit missnöjd. Dessutom gör hon underbart vackra gele naglar som jag fått så många komplimanger för. Så varför inte passa på att göra både naglar och fransar när ni ändå är där?Det här var bästa närbilden jag hittade på mig med fransarna. Varje gång jag fått komplimanger för mina ögon och fransar så är det ingen som trott att det varit lösfransar. För att ta kål på myten om att de sliter och förstör de egna fransarna så stämmer det inte, jag är ett levande bevis för det eftersom jag haft fransarna i över 3 år. För mer info får ni gärna kommentera, så kanske jag även kan fixa lite rabatt till mina fina läsare!


// Janne
Jag verkligen älskar mitt nya jobb, jag vet att jag sagt det minst 100 ggr men det är bara så fantastiskt att känna glädje över att gå till jobbet. Inte för att jag inte trivdes i min förra butik, där var vi som en familj men här får jag utrymme att växa som ledare och chef samtidigt som jag får chansen att utveckla en grym grupp. Mina tjejer ska verkligen ha all eloge!!! Jag har alltid vetat att jag varit en duktig säljare, men häromdagen fick jag det bekräftat av en kund som gav mig massa komplimanger över mitt sinne för service och sedan erbjöd hon mig ett nytt arbete. Dock är det inget som är lockande just nu, och så känner jag att jag trivs så otroligt bra redan, så varför byta?Sen ska jag svara på en fråga jag fick av en läsare.. Det handlar om mina läppar iallafall. De är 100% naturliga och kommer från mammas filippinska sida. Jag har alltid fått komplimanger för dom så jag är grymt tacksam. I got it from my MOMA!! =)


// Janne
Förlåt min lidande blogg, men jag har äntligen återhämtat mig från min utekväll i Lördags. Innan idag har jag varit helt död. Well, min helg började redan i Fredags när jag och D gick på bio, och såg Pirates of the carrabien. Det var Johnny Depp som gjorde hela filmen och den börjar bli lite uttjatad. Dock var den sevärd.

I Lördags var det dags för mig att jobba helg, så det var full rulle redan från tidig morgon. Efter en grym dag på jobbet så åkte jag hem och gjorde i ordning middag bestående av tacos till mig och 2 vänner som jag bjudit över på mat och vin. Det har blivit en hel del middagar senaste tiden och måste bara säga att det är så himla mysigt. Vi gjorde i ordning oss och åkte in mot stan, på väg till en latinsk klubb -  Clandestino. Det var riktigt kul och full blev jag. Fy fan vad jag mådde dåligt dagen efter. Då skulle vi hem till farmor och fira morsdag, men det slutade med att jag deckade på balkongen tillsammans med D på en liten bänk. Hahaha.Här är jag och Paulina i Lördags strax innan vi gick ut! Tack tjejer för en underbart rolig kväll...


// Janne