Just nu är grabbarna på gymnastik och jag har en sovandes liten tjej i famnen. Idag har vi haft mina föräldrar på besök och sen fick jag chansen att sova middag tillsammans med Nico på eftermiddagen. Vilken lycka! Känner mig nästan som ny. Men bara nästan. (Skratt)

Imorgon är Valentina 3 veckor, jag förstår inte var tiden tar vägen. Hon har redan vuxit ur en storlek och gått upp 1 kg. Jag har inge minne av att det gick så snabbt med Nico men de kanske de gjorde? Nu ska jag passa på att äta och sätta mig framför tvn. Trevlig helg på er! 


// JaniceIdag har vi inte gjort många knop, eller iaf inte jag och Valentina. D och Nico har varit ute både på för- och eftermiddagen medan jag har försökt att fixa en del här hemma. Vi har valt att ha Nico hemma från dagis första månaden för att umgås som familj men också för att slippa massa dagis bakterier. Det sista vi vill är att Valentina ska bli sjuk och nu hinner hon förhoppningsvis äta upp sig lite och få en del motståndskraft från bröst mjölken. 

D börjar jobba först i början av maj så vi njuter av tiden vi har tillsammans, de är inte ofta man har en månads "ledighet" tillsammans utom möjligtvis under sommaren. Vi planerar dock en lång resa till Spanien under sensommaren och kommer att vara borta några månader. Vi har lite spännande planer som vi vill förverkliga så det är något vi verkligen ser fram emot.


// Janice

Frukost är min absoluta favorit måltid på hela dagen. Jag brukar alltid spana efter inspiration och recept när jag får tid över. Något som Nico älskar är pannkaka (som alla andra barn *skratt*), så jag försöker ofta göra olika variationer av den rätten. Igår blev det banan pannkaka gjord på banan, ägg, havregryn och en skvätt kokos mjölk. Mums! 

Denna rätt gick hem hos hela familjen och jag kommer definitivt att laga den fler gånger.


// Janice