Det var då allt började. Nyårsnatten.
Jag, Angie & Ale hade sedan i höstas planerat att åka till Filippinerna och fira nyår på Boracay.
Vi ville slippa kylan och snön, samt återuppleva ännu en misslyckad nyår.

Vi kom fram till Boracay på dagen, vi var helt slut efter 2 dagars festande i Manila. Innan vi tänkte gå och vila så bestämde vi oss för att gå och äta något i d´mall. När vi satt och åt så promenerar det förbi 3 st killar, vi får någon form av kontakt på avstånd och vi lägger märke till deras tatueringar. Vi sitter och skrattar åt hela grejen och slänger ur oss lite kommentarer men lägger inte ner så stor energi på det hela, trots allt så finns det mycket ögongodis i Boracay.

På kvällen bestämmer vi oss för att börja på Juice Bar, enligt mig Boracays bästa bar. Förra året lärde vi känna Bryan och Jay som är managers och Fred som är bartender där, så det blev ett kärt återseende.







Vi firade 12 slaget tillsammans med dom men beslutade oss för att gå vidare till det ökanda "white party" som Hey Jude anordnar varje nyår. Det förändrade hela vår resa. Vi står och dansar när det är en kille som drar mig i armen, vi börjar prata lite och helt plötsligt så är vi alla samlade. Vi och de 3 killarna som vi såg när vi satt och åt.
Det sa bara klick och det slutade med att vi festade resten av natten tillsammans.




Ray, Ale, Jeff, Angie, Miko och Jag. Våran Boracay Familj.

// Janne

Kommentera

Publiceras ej