Igår kväll gjorde jag en grymt god dessert på keso. Jag har bestämt mig (på riktigt) för att sluta äta godis och alla onaturliga sötsaker. Vi äter redan det mesta ekologiskt, krav-märkt, närodlat och så tillsatsfritt som möjligt och därför känns det bortkastat genom att äta just sötsaker som är fyllda med massa konstgjorda råvaror (om man ens kan kalla de för råvaror). Om sötsuget ändå smyger sig på så är det bäst att baka själv för då kan man välja just vilka råvaror man ska använda. 
 
Så här gör ni vanilj-keson:

Blanda vanlig keso (ej mini, alla light produkter tillsätter man massa konstigheter när man tar bort det naturliga fettet. Jämnför innehållet i en vanlig produkt med en light produkt), 1,5dl vispad grädde, 1/2tsk vaniljpulver och 1tsk honung. Hacka ner en banan och ngr jordgubbar. Ställ kallt 1h och servera med jordgubbar och kokos. 
 
 
// Janice
Ekologiskt, Fika, Hälsa, Livsmedel, Naturlig, recept,

Kommentera

Publiceras ej