Imorse kom vi hem från en kryssning till Riga. Vi bokade denna resa för flera månader sen då vi planerade att fira Deniz mamma som fyllt 60 år för någon vecka sedan. Jag måste säga att resan var över förväntan, vi bodde i en jätte fin deluxhytt, åt fantastisk god mat både på ut och hemresan samt fick chansen att besöka en väldigt vacker stad.Vi åkte redan i fredags och på utresan åt vi fantastisk god mat på en rysk restaurang, vi satt där i nästan 4h (!!!). Fattar inte att barnen höll sig så lugna men de har skött sig exemplariskt under hela resan. De är dock vana resenärer och har åkt båt flera gånger. 

När vi kom fram till Riga morgonen efter så var det mellan 9-11 minus så det var väldigt krispigt och kallt ute. Men vilken vacker stad, vi strosa runt, kolla på all vacker arkitektur och åkte sen upp i St peterkyrkans torn där man kunde se hela stan. Det blev dock en kort vistelse pga kylan för sen promenerade vi tillbaka till båten och tog en välbehövlig powernap innan nästa middag och efterföljande show.
 
När vi kom fram till Stockholm idag så ville barnen inte kliva av (speciellt Valentina) och vi fick lova att vi snart skulle åka kryssning igen. Resan var ett skönt avbrott i vardagen och rekommenderas stark av oss.


//Janice