(Bilder från vår "inofficiella" vigsel september 2013. Jag var i 7-månaden och överkänslig så jag började stört böla precis när vigselförättaren börjar prata)
 
Det var ett bra tag sen, eller hur? Jag har haft en välbehövlig paus speciellt som det har hänt ganska mycket under kort tid. Denna månad har försvunnit jätte fort, jag har hunnit börja i min nya butik som just nu genomgår en ombyggnad, vi har haft avslutning för butikscheferna i min nya region, vi har varit i Örebro där vi firat D "lilla syster" som tagit studenten, firat midsommar och varit på skansen med Nico för första gången, Nico har (äntligen) fått en förskoleplats, vi har köpt biljetter till Spanien tillsammans med nära vänner och nu ligger jag hemma sjuk. Det har minst sagt varit intensivt och det är troligtvis därför som jag blivit sjuk också men nu jobbar jag bara en vecka till innan jag går på semester. Skönt!!
 
Det har varit några av er som har frågat mig om hur man på bästa sätt planerar ett bröllop utomlands och mitt bästa tips är att vara ute i god tid samt hitta en "wedding planner" eller ett hotell som har färdiga bröllopspaket. Sen kommer man få spendera rätt mycket tid på nätet och leta efter information. Vi gifte oss (borglig vigsel i stadshuset) faktiskt redan i september 2013 innan Nico kom till världen men detta har inte varit den officiella vigseln och själva bröllopet hade vi på Boracay i början av detta år. Så inofficiellt så har vi snart varit gifta i 2 år vilket känns helt galet. Genom att göra på det här sättet så slapp vi åka runt och fixa med massa papper på Filippinerna, vilket också skulle kosta en hel del pengar. Vi tycker att det blev mycket smidigare att göra på det här sättet samt att vi fick en sak mindre att tänka på när vi väl var på plats i Filippinerna. 
 
På återseende..
 
 
// Janice
 
 
 
Arbete, Boracay, Filippinerna, Livet, Äventyr,