Jag är ledsen för dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har blivit jätte sjuk och har inte haft någon ork att blogga. Jag tog en 30 min massage på stranden för några dagar sedan och det var den utlösande faktorn. Jag har haft feber i 2 dagar och nu har jag världens förkylning och vi ska dessutom gifta oss om 2 dagar. Vi har fått planera allt i stress men som tur är så har det gått bra ändå, och om det är något som inte blir som vi har tänkt oss så är det strunt samma. Snart kommer mina föräldrar och svärfar hit till Boracay och vi har även haft våra vänner här i några dagar.
 
Följ mig på Instagram: missbrusi för fler bilder (i brist på blogg inlägg)
 
Det har egentligen hänt massor de senaste dagarna, mycket kring bröllopet och vad vi har gjort på Boracay men också hemska grejer som ett mord på en bekant och hennes pojkvän som vi lärde känna i Clark. Jag blev riktigt skakad av det eftersom det känns så nära på något sätt, vi träffade och spelade biljard med henne bara några dagar innan vi åkte till Boracay. Nu hoppas jag att vinden vänder och det händer lite mer positiva saker istället.
 
 
// Janice
Asien, Boracay, Bröllop, Familj, Filippinerna, Resor, Vänner,

2 kommentarer

olga

13 Jan 2015 19:00

Hej på er! Äntligen. Vi börjar oroa oss. Småtissar ser pigga o snygga i alla fall. Krya på dig bruden och kyss
/kram till alla. Hoppas på att se mer av er.
Olga och Sacha

Caroline

13 Jan 2015 19:44

Fy vad segt med massa sjukdomar på semestern och dessutom när bröllopet är så nära! Hoppas att du är på topp snart igen och att bröllopet blir som ni har tänkt! Miljoner grattis till er och lycka till. Kram Caroline

Kommentera

Publiceras ej