Ja, de var det här med att blogga varje dag vilket inte riktigt har blivit så under tiden vi har varit här i Boracay. Vi har egentligen haft fullt upp fram tills bröllopet förra torsdagen och efter det har vi bara tagit det lugnt och försökt återhämta oss efter allt som har hänt. Det var faktiskt nära på att bröllopet inte skulle bli av för att Denis blev matförgiftad dagen innan bröllopet. Vi hade läkaren på vårt hotell rum och han fick ligga med dropp hela natten och det var ett rent under att han kunde stå på benen på bröllopsdagen. Vi hade knappt fått en blund båda två så vi var rätt slut under middagen och det blev ingen utgång som vi hade tänkt oss men dagen och ceremonin var helt fantastisk. En av de bästa dagarna i vårt liv.
 
 
 
 
 
 
 
Jag vill passa på att tacka våra föräldrar, släkt och vänner som kunde närvara på vår speciella dag och alla de som varit med och gjort vår dag möjlig - ett speciellt tack till Denis bestmans Alexis och Hashim, Jay (wedding coordinator), vår fotograf Mayk och mua Jasmin samt Nelly och all personal som hjälpt till från Seawind. När vi kommer fram till Angeles/Clark igen ska jag berätta om bröllopet steg för steg samt lägga upp lite fler bilder.
 
 
// Janice
 
 
Asien, Bestman, Blommor, Boracay, Bröllop, Familj, Fest, Filippinerna, Kärlek, Resor, Vänner,

2 kommentarer

olga

20 Jan 2015 19:52

Oj! Vad fint! Bruden är fantastisk och Brudgubbe är blygg (undantag annars). Vi med Sacha missade hemskt mkt
Hoppas att brorsa kan gifta sig någon gång... för att vi kan få lite av glädje på Borocaj. Annars kan jag vänta på Nicolashka.. Herre Gud! 25 år i bästa fall
Ta hand om er. Kram Vi i Ö-o (inlove)

Anonym

10 Feb 2015 21:33

fin familj och sjukt fina bröllopsbilder :)

Kommentera

Publiceras ej