Vi har hunnit komma till Boracay nu, har tyvärr inte hunnit uppdatera er pga att Nico blev riktigt sjuk efter båtresan. De har någon konstig förkärlek för air-condition här så det var iskallt i vår hytt och vi tror att de är därför Nico blev förkyld (trots att vi alla hade kläder på oss). Nu mår han lite bättre (inte lika hög feber) men är fortfarande rätt trött. Vi vågade oss ut lite tidigare idag, passa på att handla lite mat och vatten och sen tog vi en promenad på stranden.
 
 
Måste säga att båtresan verkligen var en upplevelse för sig men att resa på det sättet med barn är inte att föredra. Vår hytt var klart godkänd med en dubbelsäng och duschkabin, det ingick mat i priset och sen var det "fest" uppe på däck med live underhållning. Det var faktiskt rätt många västerlänningar på båten och på morgonen kunde vi se när solen gick upp över havet och öarna runt omkring. Det var också det bästa med att resa med båt men som sagt så blev Nicolai riktigt sjuk efteråt.
 
 
// Janice
Asien, Boracay, Filippinerna, Nicolai, Resor, Son,

1 kommentarer

Pumpa limpa

08 Jan 2015 16:30

Åååå gud vad underbart det ser ut. Men stackars gubben som blev sjuk. :(. Hoppas att han snart är helt på benen igen och att bi kan köra på med allt ni behöver. Njut så mycket det går. Här hemma är det Bajsvädret. Snö igår då vi lekte och åkte pulka, för att vakna till ett brun/grön/grått regnrusk väder. Haha! Jag har ingen fungerande WhatsApp just nu. Har glömt din mail adress:/. Hoppas att sakerna ja köpte blev bra? Massa pussar och kärlek till er.

Kommentera

Publiceras ej