Vilket jävla mirakel! Det har varit uppehåll i flera timmar nu. Vi passade såklart på att åka ner till Chaweng för att ta reda på information om evakueringen samt om det skulle gå att ta sig ifrån ön. Detta är vad vi fann..

Kallt som fan! Jag frös...



Det var kö till bensin stationerna, för några dagar sedan ryktades det om att bensinen höll på att ta slut på ön. Fortfarande översvämmat på många platser på ön.



Här är D, jag och Nacho var tvungen att hoppa av och vada till andra sidan.



Här är en byggnad vid sjön som ligger bakom huvudgatan nere vid Chaweng, sjön har stigit flera meter och täckt ett promenadstråk. Det är svårt att göra en jämnförelse om man inte har en före och efter bild.



Alla vägar ner till Chaweng var översvämmade.



De mesta vattenmassorna hade som tur var hunnit rinna bort, men det är fortfarande mycket ställen man kommer behöva leda bort vattnet genom pumpar.



Klockan är strax 23 och det är fortfarande uppehåll, vädret ska lugna ner sig de kommande dagarna och ingen evakuering har behövts. Vi tänkte försöka ta oss härifrån med båt på söndag och beger oss upp till Bangkok. Jag hoppas innerligt att solen ska titta fram imorgon så att mer vatten kan avdunsta!!! Men enligt metrologerna så är det 40% chans till regn imorn.. Vi håller tummarna!


// Janne

1 kommentarer

Humour

15 May 2011 09:28

I just visited your site...its abosolutely wonderful... Best of luck to you! You must have some great inspiration in your life. Take care

Kommentera

Publiceras ej