Nu är jag verkligen helt död! Har varit aktiv sedan 06 i morse då jag var tvungen att gå upp för att hinna ut till Alby där vi skulle överraska blivande bruden - Kathy med en möhippa. Hon har ju trott att vi brudtärnor glömt bort henne, men det hon inte visste var att vi har planerat det här i flera veckor. Har ju inte heller kunnat avslöja något här eftersom man aldrig vet vem som läser bloggen.







Kathy blev helt chockad när vi dök upp på hennes jobb tidigt på morgonen, med Beyonce - Singel ladies i högtalarna. Hon trodde nämligen att hon skulle jobba hela dagen. Dagens tema (som ni kanske ser) var 80-90 tals hip hop. Dagen började med att vi kidnappade hem henne en stund, där vi avnjöt en underbart god frukost, sen åkte vi till skärholmen där vi bokat tid för pedikyr och manikyr, sen åkte vi vidare till grönan där vi spelade 5-kamp/åt lunch/åkte karuseller, sen blev vi upphämtade av en limmo som tog oss runt i Sthlm i c:a 1 tim och sedan släppte limmon av oss utanför Barcelona där vi åt middag. Så ni kan förstå att det har varit en händelserik och rolig dag!



Har inte så mycket bilder men det togs miljontals med alla andra kameror som var med, så ni får se lite mer bilder en annan dag. Det ända jag kan säga nu är att jag verkligen ser fram emot bröllopet som äger rum nästa vecka. Tills dess får ni ha en underbar lördags kväll!


// Janne

Kommentera

Publiceras ej